неделя, 11 декември 2016 г.

Christmas projects p.1

Публикувано от skylife в 10:13 сл.об.
Реакции: 
Понякога се чудя как хем имаш тон неща за правене, хем нямаш никакво време да ги направиш, хем ама никак не ти се прави точно това, което е най- спешно...

Първо...реших да направя легло за една кукла. Реших го преди повече от месец, но както обикновено - го правих в последните 3 дни. Все пак спазих последният срок и подаръкът беше изпратен навреме. 

Пак както обикновено, реших да правя нещо, което никога не съм правила, но след 2 изхвърлени дюшека, третият се получи. Възглавнички ших 5, а одеялцето го дообкантвах последният ден в заведението, в което обикновено обядвам. Добре, че ме знаят колко съм откачена и не ми обърнаха особено внимание.Леглото си беше за моята бъдеща кукленска къща, но реших че няма как куклата да остане без легло, така че ще го мисля по- нататък.

После ме помолиха да направя една гривна, аз малко се престарах, та се получи малко по- голям комплект, но нищо де - любовта трябва да се подкрепя :-)

Чудех се в какво да сложа всичко и ето къде дойде мястото на едно произведение от работилничка на Рали. По принцип нямам навика да си давам нещата от работилничките, но тук кутията пасна много добре.


И на последно място - реших да опаковам кутията. Миналата година намерих най- уникалната опаковъчна хартия в Слънчоглед и сега я използвам по всеки възможен повод. Скоро трябва да отида да си попълня запасите. Опаковката (като изключим лъскавото) не е точно в мой стил, но МНОООГО ми харесва.3 коментара:

Te4eto каза...

Ми покажи я тая хартия, де!
И даааа, луда си! (ама аз нали затова те обичам:-))

skylife каза...

Да, видях че съм проспала качването на опаковката тук...Ей сега...

Te4eto каза...

Добреее, харесва ми и на мен :)

Публикуване на коментар

 

Tini tin Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review