понеделник, 31 октомври 2016 г.

Album trouble

Публикувано от skylife в 11:14 сл.об.
Реакции: 
Ей ме на! Захванала съм пак 100 неща, но не съм завършила нищо. А и след последните приготовления по РД-та и кръщенета, реших малко да си почина.

Сега - бързо показвам последният от 4-те тефтера за тази година, който разбира се е готов отпреди повече от месец, но...както и да е де...

Заложих на по- зимни цветове, като разбира се не се отказах от редовната доза лъскаво ;-)
А сега - най- накрая ми дойде реда и на мен да свърша един такъв албум...С любезното съдействие на Ем и нейните урочета някак успях да го завърша.

Разбира се - само аз мога да започна да правя нещо, което не съм правила за сватба, 2 седмици преди събитието. 

Все пак държа да отбележа, че албумът беше завършен предсрочно с един час в деня на сватбата, като по време на снимките имаше и по някоя изпаднала джунджурия, която дооправях в съвсем последният момент.

Идеята на албума беше да не е много розово- сантиментален. Както ще видите - идеята ми се провали с гръм и трясък. За сметка на това имам около 3 други блока с хартии, докато идеята ми се проваляше. После видях тези DCWV 12''x12'' Magnolia Garden Stack и както обикновено става - да живее цикламеното!!!

Покрай тоЗ албум се сдобих с една камара печатчета на сърчица,цикламени и зелени перлички, брадсчета и какво ли още не. Имам си за още мноооого напред. Все пак е важно да се отбележи, че най- цикламените листи стоят съвсем непокътнати в блокчето ;-)

По принцип мислех да направя тялото сама. После отидох на годишната Картичкофурийска среща в Казанлък...и там имаше готови тела...И така помежду другото, реших като за начало да си спестя правенето на албума. Мисля, че това е най- правилното решение, защото иначе още нямаше да съм готова.

И тъй - ето малко снимки :-)

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Tini tin Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review