вторник, 1 май 2012 г.

May challenges

Публикувано от skylife в 6:26 сл.об.
Май месец...Вече си е сериозно топличко, даже има хора на плажа...само дето не става за къпане в морето, макр че имаше и такива ентусиасти...

Днес започват и новите предизвикателства на Двете елши и Мър Мяу.

При Двете елши, съвсем пролетно, сме заложили на Цветята във всичките им разновидности. За съжаление, този месец нямам нищо ушито, което да ви покажа, просто защото това което правя е малко по трудоемко, а и нямам много време.

За сметка на това съм ви спретнала една гривничка от преплетени халкички или т.нар. Japanese Chain Maille. Видях малко зор със захващането на камъчетата, но след известо количество изхвърлени елементи се справихме :-)


 

Следващото което ще ви покажа е едно Работно време. То е правено за магазинчето на момичето, при което ходим на работилнички за шиене и разни други интересни неща. Вече сте виждали табелката Oтворено/Затворено. Опитах се да ги направя комплект, а ако се чудите - защо джуджета...ами до колкото разбрах - dvergen е джудже на норвежки.






И последно - животинчестата картичка за Мър - Мяу. Изключително съм Флюбена в това слонче и макар, че го имам от доооста време...да де, както съм казвала - за всяко нещо си има време. Печатчето е малко големичко, та не позволява кой знае какви красоти по картичката, обаче и копчетата са си достатъчни :-)


4 коментара:

Miss Emerald каза...

Пак се появяваш с много прекрасности, ама това хич не е лошо! Напротив! Много ме зарадва публикацията ти, особено това работно време! Аз пък съм флюбена в него!

Ina каза...

Толкова много красоти наведнъж!!! Гривната е много стилна и красива, а табелката е станала толкова сладурска с това джудже и кривогледото бухле ... :). Аз също се влюбих това слонче, особено по начина, който си го представила в тази картичка!

Поли каза...

Уау за гривната!!! Ако взема да си правя такава, първо ще се загубя за доста време и второ вероятно ще ме обземе не толкова тиха лудост :-)) Страхотна е!

Cvety каза...

Гривната е страхотна, а работното време е уникално готино до най-малкия детайл, чудни неща показваш в тази публикация :)
Поздрави!

Публикуване на коментар

 

Tini tin Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review