четвъртък, 8 декември 2011 г.

More Christmas cards

Публикувано от skylife в 1:00 сл.об.
Днес ще ви покажа още две Коледни картички...

До миналата седмица се радвах, че ще имам картички, които да изпратя на роднини и познати...след което една колежка ме помоли за "няколко" и след като взе 6 от общо 9-те ми картички, а две дадох за едни дечица, останах с една картичка за Коледа. Е - близките И тази година ще минат с купешки картички...или изобщо без такива :-(

Първата е за предизвикателството "Природа" на Digi Doodle Shop Challenges. В случая Природа се разбира в по- разтегливото и понятие - дървета, птички, животни и всичко останало, което се намира из природата.
------------------------------------------------
I'll show you two more Christmas cards today...

I was really happy because I thought I'm going have cards to send to my family and friends. But one colleague asked me for some cards and took 6 of my 9, I gave 2 for charity and after all - I have only 1 card left...so this year I'll send ready-made cards or won't send at all :-(

Anyway - my first card is for the "Nature" challenge atП Digi Doodle Shop Challenges. Here - you understand Nature as all the flora and fauna.


Имам картинката почти от година и половина и до сега ми беше трудно да си представя кога ще я използвам, но ето че и на нея и дойде времето.
---------------------------------------------------
I have the image for almost an year and a half and I really didn't know where would I use it, but here it is ;-)


И сега идваме до малко кичозната част, обаче това е - като го залепиш - няма връщане назад :-)
-------------------------------------------------
And now - here is the "very decorated" part, but - after you glue it, there is no turning back :-)


Втората е за Двете елши и звънчестото предизвикателство на Гери.

За малко да пропусна, че камбанките трябва да са отпред, а не само вътре и отзад по хартията.

Освен това я правих за едно момиче от клуба по танци, което ме помоли да и направя 2 картички...надявам се да и хареса :-)









13 коментара:

Unknown каза...

Еххххх много хубави картички :) и при мен така се получи че пак в последния момент трябва да правя :) Много ми хареса тази с ангелчето :) цветовете са ми любими:)

Te4eto каза...

На мен И кичозната част ми хареса - много хубаво се е вързала с картинката... пък и коледните работи по-лесно понасят някаква доза кич :), въпреки, че за това което виждам тук не бих го нарекла с тази дума!

Creative каза...

И двете са суперски, ама първата по-е като за мен :)) Страхотна! с всЕ "кичозната" част :)
ox и аз точно днес си преброих "остатъците" и установих, че тази година моите близки май няма да останат без картички, както редовно става (срам не срам да споделя) :)))

Denise каза...

Beautiful Nature card - love that embellishment.
Your LOTV card is gorgeous too - great shape.
Hugs
Denise xx

Miss Emerald каза...

Първо да ти кажа, че се направила две страхотни картички! На първата не виждам аз лично нищо кичозно! Та това е Коледа все пак! Трябва да бъде богата и цветна! Браво!
И така като чета май за всички нас ще важи приказката - "На картичкотворящите, близките им или без, или с купени картички!". Ох, не ми се иска да е така, защото аз не само, че съм замислила да им направя, но и да спретна подаръчетата. Да видим!

Star каза...

Both of these are just so beautiful!! I love the embellishment you put on the Digi Doodle card...beautiful berries! Your second card is too sweet...I love the nontraditional colors.

xx Star

Lionelsa каза...

Много са красиви картичките, особено първата(по мой вкус) :-)

Срам не срам, и аз още нямам коледни картички, а вече обещах да направя 10 за приятелка. А бях планувала чужбинските дори вече да са заминали :-) Какво да се прави?! На обущаря децата ходят боси :-)

Karen каза...

Very nice Zlatina, I like this image and have used it a couple of times.
xx

Judy каза...

Oh hun, your Digi Doodle Shop card is so elegant looking. Gorgeous coloring hun.

xx

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Страхотни са и двете, Злати! И двете ми допадат - но нали съм си фен на цвтенцатаааа - втората ми е по....
Ти кога спиш, мила девойко.....толкова творене напоследък, пък и да останеш БЕЗ картички....! Ама какво се чудя, като и аз съм на същия хал
Поз . Казвам ти го за твое успокоение, да ти подейства добре.....И колкото повече искам да удовлетворя всички, толкова повече се задълбавам.
Поздрави и прегръдки!

Tammy каза...

Wonderful cards! Love your use of flowers.

Bettina L. каза...

Elegantly coloured. Love your extra berries and flowers too. Bettina xx

Turtle In The Sand каза...

Love the way you colored that vase. Sooo pretty. I am adopting your Christmas Card theory. I made a bunch of cards and then someone bought them. I have a few left, so I will be sending out fewer cards if any this year too! **Linda

Публикуване на коментар

 

Tini tin Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review