четвъртък, 16 юни 2011 г.

Wedding set

Публикувано от skylife в 12:43 сл.об.
Преди доста време един колега ми поръча сватбена картичка за сватбата на негов братовчед. Още тогава имах идея да направя кутийка и картичка, просто защото винаги много ми харесваха, като попаднех на такъв комплект по другите блогове.

И понеже съм си малък вехтошар, прибрах остатъка от кутия за бонбони (т.е. кутията) за бъдещо ползване. Дори си спомням, че почерпката беше от именно този колега, така че и той има принос в изработката на картичката ;-).

Питах за евентуални цветове на сватбата, но тъй като най- вероятно е забравил, реших да заложа на класическото - златно/екрю. От снимките не си личи особено, но роклята, воала и елека са "оцветени" с розови течни перли смесени с дистрес мастило "Увяхваща роза", т.е. реално има един лек седефен ефект. Перлите са всъщност готов елемент, който обаче беше доста голям за тази картичка, за това го понарязах на части (дори ми остана малко).

Печатът е от априлските ми придобивки от изложението в Лондон, нестито на картичката също, но просто до сега така и не ми се отдаде случай да ги ползвам (а много ми се искаше). Пънчът с пеперудките е на Марта Стюарт и го заглеждам от доста време, докато най- накрая си го купих.

Формичката на кутийката е дървена и си я бях взела за един друг проект, който обаче за сега остава за по- нататък. Имах идея да го направя да изглежда по- състарено и тъй като не съм много навътре с декупажа, я покрих с ембосинг пудра Шампанско, а после отгоре с кракъл ефект, който очевидно не се получи хаха.

Ами няма какво друго да се каже по въпроса.  Дадох нещата, много ги харесаха, надявам се да се харесат и на младоженците.

Приятно творене!

P.S. За малко да забравя - предизвикателството на Digi Doodle Shop Challenges тази седмица е "Шев" (или зашито).






8 коментара:

Маги каза...

Голяма красота си сътворила! Много нежен и изискан комплект!

Veselina каза...

И на мен много ми харесва, много изискано и елегантно!

Veselina каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Te4eto каза...

БравоС

Boryana каза...

Печатът е много готин. :) Може би заради кончето. Като цяло изключително яко комплектче. :)

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Злати, поздравления! Прелест! И тези нежни нюанси.....много, много ми хареса всичко!

KalySto каза...

Много нежно и красиво,но мен ме плени бордюра с пеперудките!

Nelly каза...

Много изискано комплектче - страхотно е!

Публикуване на коментар

 

Tini tin Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review