четвъртък, 5 юли 2018 г.

Beauty and the Beast

Публикувано от skylife в 11:18 пр.об.
Ще карам малко отзад напред, че един тон с неща останаха непубликувани от миналата година.

Това са няколко декорации за рожден ден на тема Красавицата и Звяра. Всички колби са от Икеа, като тапите им за позлатени с шлак метал (ужасна работа...). Всички рози са "купешки", като малките са mulberry зелени хартиени розички, които оцветих с копици.

Рамката е покупка втора ръка отпреди няколко години, за друг рожден ден, в който не я използвахме. Тя е от старите гипсови рамки. Също позлатена с шлак метал (още по- ужасна работа). 

Като изключим факта, че варака лети като изтърван и кучето най- редовно ми душкаше в паничката и го разпиляваше, в момента в магазина нямаше чист златен шлак метал,за това се наложи да купя микс жълто - розово злато и да ги разделям - няма по- гадна работа :-( освен може би да събираш разпилени мъниста от пода...

Тъй - свещника отново е покупка втора ръка, изчистен с една паста за автомобили, предоставена ми с любезното съдействие на един колега. Стана като нов. И ако Спиди не бяха ритали кашона с пратката да го изкривят, щеше да е перфектно. Все пак го поизправиха и си свърши работата.

Чашата Чип намерих съвсем случайно, без даже да я търся, в един магазин в мола, който беше нов и реших да "преслушам".

Огледала за подаръци и едно, което да играе ролята на вълшебното огледало от филмчето (vivre.bg).

Така де, признавам че не съм сътворила почти нищо, нещата като цяло са купени, но се получи много приятно празненство за 3-годишна принцеса :-)














0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Tini tin Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review