четвъртък, 12 януари 2017 г.

Dreamcatcher

Публикувано от skylife в 3:00 сл.об.
Изключително много ми е трудно да правя каквото и да е за "по- силната" част на човечеството. И изобщо не става въпрос само за факта, че половината от материалите автматично отпадат...Просто те толкова да не се впечатляват от "такива неща".

Още по- трудно става, когато не е много ясно какво да е точно "това нещо", защото колкото и да познаваш човека, всъщност не го познаваш чак пък толкова много, като не ти е всеки ден до д*то :-) И така, в процеса на голямо чудене, някъде във времето се проведе един разговор, който ме насочи към точно това творчество. Всъщност е нещо което искам да направя от много дълго време, но никога не е имало конкретен повод и така си останах с желанието. 

И така, моят първи dream-catcher или капан за сънища. Не, няма да е полседният. Скоро ще си направя и за мен...малко по- момичешки ;-) Само се чудя от сега коя кокошка или фазан да оскубя, че да имам по- хубави пера.

Тече, мъж ти не може ли да направи нещо по въпроса???



Освен това, нямаше как да дам един гол кръг, все пак хартиени работи творим, та спретнах и един таг. Картинката си я избра получателя, без да знае, а аз най- накрая успях да си използвам новите стенсили на ТимчУ ;-) както и комбинацията синьо-червено, с която се опитвам неуспешно да спретна каквото и да е през последната година и половина...






Сега очаквам коментара на получателя...само да не е - какво да го правя това нещо по д***** хаха

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Tini tin Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review