сряда, 23 септември 2015 г.

Finally some cards

Публикувано от skylife в 2:04 сл.об.
Реакции: 
И най- накрая се добрах до картичките. Мислех да пусна един пост с миди с ориз и поредните ми кулинарни неволи, но после се отказах...

Сега - на картичките. Едната е за много близка моя приятелка, която се занимава с пачуърк и е основен мой снабдител с кукли за разни девойки. 

По този повод и фона на картичката е направен като пачуърк, като използвах този блок. (оказа се, че и с хартия не е хич лесно да се направи всичко равно, добре че картинката скрива почти всичко)
--------------------------------------------------------------
Finally I managed to make some cards. Both are for b-days.

The first one is for a really close friend of mine. She usually creates patchwork stuff so the card base looks like a patchwork blanket. I've used this block (it turned out that the patchwork is not that easy with papers too) 


Използвах Blanch Fussy Cutting и Lazy mutt на Мо, защото си имат черен лабрадор...не, няма папагал, но знам ли...
--------------------------------------------------------------
I've used Mo's Blanch Fussy Cutting and Lazy mutt, because they have black Labrador retriever and usually they look like that while she's sewing.


  

Другата картичка е за колега от работа. Той е запален рибар, за това и картичката е в тон. Тук използвах Fishing, като най накрая успях да използвам и 2 печата, които не бях сигурна че изобщо някога ще ми влязат в употреба.
--------------------------------------------------------------
The next one is for one of my colleagues at work. He's an enthusiastic fisherman so I used Mo's Fishing. I even managed to use two sentiment stamps that I thought I'll never use
Този път мисля да се включа и в тазмесечното предизвикателство на Мо - Всичко с картинка на Мо (тема по избор - за учител)
-------------------------------------------------------------
I'll join this month Mo's challenge "Anything Goes w/Mo Image/Optional: "For a Teacher" 

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Tini tin Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review