вторник, 12 август 2014 г.

A little comeback

Публикувано от skylife в 1:59 сл.об.
Реакции: 
Защо "малко" завръщане ли? Ами защото има И още неща за показване, но тъй като някои са в процес на доработка, ще си ги запазя за следваща публикация...

Затрих се за много време, но проектите с които се занимавам са си доста времеемки...

Първо - започнах с поканите за бебешкото парти на Мила. Тях ще ви ги покажа по- късно, тъй като предвид коя е майката...партито така и не се състоя и те си седят за по- нататък, но имам подозрения дали изобщо ще се състои...

После се захванах със сватбата на една приятелка, но тъй като там все още нещата се правят, ще ви ги покажа в някоя следваща публикация...

А междувременно, с един ден разлика ми се обадиха две девойки, които имали приятеки, които пък щели да правят кръщенета и трябваше да се правят разни кръщелнически неща...едното за момиче, а другото за момче...Ето тях ще ви покажа сега ;-)

Първо е комплектчето за момиченце. Искаха книга за пожелания и нещо като папка,  в която да държат кръщелното. 

Позяпах из нета за вдъхновения, предвид че не съм правила такъв тип албуми до сега и реших да направя един, в който хем да пишат пожелания, хем да може да се слага снимка ако решат.

Албума е от 8 двустранни листа, като десените са едни и същи. Стана доста шарен, но им е харесал, така че явно не е било проблем.

Папката направих от 2 листа бирен картон А4, тъй като не знаехме размера на кръщелното. Кориците са свързани с панделки, а вътре сложих ъгълчета за снимки, за да може да се сложи свидетелството.

 
 

И папката...


А ето и за младежа - там трябваше да се направят покани с малко повече разновидности на текст и с форма на гащи (добре де - памперс)

 

За сега толкова снимки...Надявам се скоро пак...
-----------------------------------------------------------------
Yap - I know I missed from here, but juts got stuck with tons of time consuming projects. I'll show you two of them later - a wedding preparations and some other invitations for a baby shower that didn't take place.

The two projects above are for Christening of a boy - invitations and a girl - wish book and a folder for the certificate of baptism.

2 коментара:

Valarie каза...

Прекрасни неща си сътворила. Истински ме усмихна.
Поздрави от мен. :)

Te4eto каза...

Имам си любима страничка, ама няма да ти кажа коя е :-)
Много, ама много добре ти се получават нещата!

Публикуване на коментар

 

Tini tin Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review