неделя, 13 май 2012 г.

A quick jewellery set

Публикувано от skylife в 10:23 сл.об.
Добър вечер на всички :-) Преди да започне ужасно дългата седмица, искам да ви покажа един набързо приготвен комплект. Е - реално не беше чак толкова набързо, но за мен всичко, което се събира в рамките на един ден си е истинско постижение, така че - направо си беше скоростно.

Формара е разновидност на тази, от която направих гривничката преди няколко публикации. Разликата е съвсем малка, а основната такава е, че съм ползвала цветни халкички. Да си призная - истинско удоволстие е да се правят тези неща. Взела съм си и една книжка с различки плетки и като се сдобия с още известно количество халки, мисля да пробвам голяяяяма част от тях. Стигам до извода, че при мен важи максимата "колкото по- пипкаво - толкова по- добре".

Така - ето го и него. Състои се от висулка, пръстен и гривна, и тъй като трудно се добива представа как точно седи пръстена, направила съм и една "фотосесия" та да се вижда по- добре.



Лека нощ на всички и до нови срещи!

3 коментара:

Dani каза...

Супер много ми харесва комплектчето! Нежно и ефирно! Изобщо не ми изглежда "набързо" сътворено. Страхотни плетки, представям си как се сглобява един такъв елемент.

Miss Emerald каза...

Красотаааа, красота! Нежност, ефирности това само с халкички! Искрени поздравления за търпението и умението!

bairozan каза...

Поразителен ефект само с халкички, а с добавянето на другия цвят става още по-красиво! Един ден за това било скоростно? Да, бе! Ако реша да опитам тази техника, сигурно няма да напиша колко време ми е отнело :)

Публикуване на коментар

 

Tini tin Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review