неделя, 1 април 2012 г.

Here comes the bunny

Публикувано от skylife в 3:23 сл.об.
Реакции: 
Дойде ред и на новите предизвикателства при Двете елши и Мър-Мяу.

Тъй като след две седмици е Великден, Двете елши са заложили на свежите цветове, зайчетата или с две думи - съвсем на "Великден".

Аз съм подготвила...ами - зайчета...Първо - ще ви покажа картичката. Взех си това печатче от Lili of the Valley преди доста време и колкото и да ми харесваше, все не му идваше реда. Но в случая - нямаше по- подходящо от него.

От много време се опитвам да постигна свестен кракъл ефект с едно двуфазно кракле, което си взех от "Слънчоглед". Мислех си, че и този път няма да се получи, за това пробвах на "задната" страна на елемента...поне аз си бях решила, че е задна ;-) Естествено - имам само бяла и розова боичка, като втората изобщо не отиваше на картичката ми, за това реших да пробвам с каквото имам. Така, че долният червен слой всъщност е само оцветен с червен копик :-)


И тъй като се получи от раз, оставих формичката така, нищо че е от "грешната" страна, няма да омазваме положението я!

Разбира се - не можем да минем без цветенца. Имах и едни копченца-гъбки, едно от които си намери местенце.


Сега - зайченца, гъбчици, сърчица...Ето я и картинката, че да стане ясно за какво са тия екстри...


И накрая - цялостната картинка...Доста странно-зелена и симпатично-вклюбена картичка...


Такаааа...сега идва ред и на представянето на зайо-умника! Да си призная - мноого си го харесвам ама и той си е хубавец по принцип.

Ето го и "изходния материал". Тук вече не е чак толкова изходен де, защото първоначалните платове претърпяха промяна, но основният от който тръгна всичко - този на близалките, все пак остана. Бях изключително щастлива да намеря платове в подходящи цветове към него.


Е - зайо се сдоби с джинсови панталони, не знам защо имам такава слабост към джинсовите платове - вече съм събрала 5 различни в къщи.


После му сложихме и един чифт ръце, обаче се оказа, че са маааалко дълги и трябваше да направя нови.


Тъъъъй, нещо ми се проточи писането, а и не ми върви мисълта...Накратко - зайо се сдоби с очила, копчета-близалки и разбира се - близалка в ръка...И понеже е голям умник и обича да чете, разбира се се сдоби и с чанта, пълна с необходими неща...

Накрая - опитах се да направя един комплект бижута, който приблизително се получи, но пък е прекалено жълт за мен.За Бингото на Мър-Мяу пък използвах една друга любима картинка, като избрах квадратчетата цветя, ембосинг, перлички.Надявам се моите творения да ви харесват и с нетъпрение ще очаквам да видя вашите!

Приятно творене на всички!!!

9 коментара:

BEARKIS каза...

С голямо удоволствие се "разходих" и разгледах всички творения,пожелавам ти още прекрасности в бъдеще!!!

Bo каза...

Невероятни и уникални проекти!!!
Картичката със зайковците е много сладурска, украсата й е страхотна! Зайо-умникът е уникален, както и всичко по него - очила, тефтер, чанта, копчета, близалки - много са яки!
А картичката за Мър-Мяу - УАУ!!! Страхотна цветова комбинация и подредба на елементи...

Handmade_by_MaDe каза...

Обездуми ме,Злати!Невероятни неща си сътворила!А Зайо е направо върхЪТ...барабар със всичките му принадлежности!Каквото и да каже все ще е малко :).Поздрави и хубава нова седмица!

bairozan каза...

Един прочит просто не е достатъчен и сигурно отново и отново ще се връщам да разглеждам тази публикация! Вдъхновението ти прозира от картичките, изработката на бижутата е страхотна (все още не смея да покажа своите опити за увиване на камъче с тел), но Заекът - в-ъ-р-х-о-в-е-н! Много зареждаща публикация!

Green-Eyed Girl каза...

Злати, толкова много красоти си показала накуп, че се чудя от коя по- напред да започна да те хваля :) Надявам се, че едно голямо БРАВО, ще стигне, за да обхване изумлението и възхищението ми.

Te4eto каза...

Много хубост много нещо!!! Ти нали знаеш, че много ги харесвам... и знаеш кое колко :) Гуш!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Злати, без думи съм! Факт - не мога да изрека нищо повече от - убийствени са и картичката, и Зайо!
Изпипани, изпипанииииии...
Гуш и целувки от мен!

Irena каза...

Злати, здравей, отдавна не съм се отбивала при теб.
Творенията ти са страхотни, свалям ти шапка.
Зайо е невероятен.

*щурчо* каза...

Злати,че си талант, никога не съм се съмнявала, но..в една публикация толкова много и все прекрасни нещица си показала,че се чудя кое по-напред да изкоментирам..
Влюбената зелено-заешка Великденска картичка е чудесна, както и картичката за Забавлятелството,- детйли, цветове..-всичко е подбрано с много мисъл и вкус..
Бижутата също са чудесни, макар да ти жълтеят в повече - това е един прекрасен цвят за сезона и изглеждат стилно.
Това, което ме обездуми обаче е..ЗАЙО с всичките му принадлежности ..Не знам от кое да почна..ама..то и няма смисъл да ги изброявам- всичко е пипнато до последния детайл..(че и очила си има..хе-хе..)
Страхотии...

Публикуване на коментар

 

Tini tin Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review