петък, 25 ноември 2011 г.

Cards and something else

Публикувано от skylife в 12:43 сл.об.
Реакции: 
Малко се отплеснах вчера, но тази седмица съм малко пред разболяване и не съвсем в кондиция.

С един ден закъснение и много извинения - тази седмица в Digi Doodle Shop Challenges, темата е "Животни". Реши се тази тема да е такава, заради инициативата, за която ви казах преди няколко седмици - Pet Pardons.

Аз, както доста често напоследък, нямам картичка, която да ви покажа. Очаквам да се поправя обаче и да успявам да правя чинно и съвестно картички...поне до края на годината ;-)
----------------------------------------------------
I'm really really sorry for being such a distracted person, but I don't feel quite well this week :-(.

And one day later I'd like to tell you for this week's challenge at Digi Doodle Shop Challenges - it is "Animals". Actually the theme was changed from Anything goes because of that initiative I've told you - Pet Pardons. It is a nice way to cherish all creatures :-)

Well...I really don't have a card to show (I have another though) but officially promise to manage in making my cards...at least till the end of the year LOL (just joking) ;-)

Все пак миналата седмица успях да бъда много бърза и се справих с картичката за Двете елши, които са на гости на Картичкофурии тази седмица. Там Ем е на Коледна вълна, но определено ме затрудни - цветовата комбинация е Кафяво, Златно и Екрю. Все пак мисля, че Коледа освен червено и зелено, е и златно (за това няма нищо златно по моята картичка, ама карай хахахаха).

Та ето я и нея:


Звездичката е направена от камъчета Сваровски, а основния картон е брокатен, та всъщност картичката е доста блещукаща.


Печатчето ми е нова придобивка и честно - опитах се да оцветя картинката поне малко, обаче не се получаваше добре, та за това  го оставих така :-)

Тагчето-надпис е малко странен...знам...ама тя цялата картичка е странна...


И на последно място - представям ви заека Тилда - Гери.

Обяснявам...В магазинчето, където ходим на работилнички по "шев и кройка" има и много готови играчки. Една от тях е Tilda заек, който съм гледала из интернет и до скоро направата му ми се виждаше като ракетно инженерство.

Та докато правехме кукли и други, аз все се заглеждах в този заек и им обяснявах на всички, как ще си ушия мнооого такива. И понеже си имах едно човеченце, дето само ме будалкаше за тоя заек, за това сега зайка е кръстена на нея ;-)

Зайчето е родено в Париж, там бяхме миналата седмица на гости на една приятелка. В графика имаше един ден за шиене, но тъй като тя е с малко дете, сещате се - нямаше как да се справим за един ден. Обаче аз тъпо и упорито всяка вечер си шиех заека, докато не го завърших. Тук му сложих само копченцата, дадени ни щедро от неговата съименничка и кръстница :-)


Ето една снимка - тип паспортна хехе:


И на последно място - направих и един аксесоар - кошничка с цветенца:


Целувки и до скоро!

Kisses and see you soon!

6 коментара:

Denise and Louise каза...

Hi Zlatina - hope you are feeling better.
Love the card and your Tilda Bunny is adorable.
Hugs
Denise xx

Te4eto каза...

Трудно или лесно- ти си знаеш... резултата е страхотен!

Doreen каза...

You have made some lovely work,I love the corners on your card.xxx

Miss Emerald каза...

Картичката е не странна, а много оригинална и суперска! Цветето е страхотно, а пък тагчето ме накара да хлъцна - с тези рингчета отдолу е просто зашеметително! Иии сега този страхотен заек - справила си се блестящо с него и ти пожелавам да има достатъчно време, за да си направиш още много такива! За мен би бил още по-очарователн и с муцунка, но това си е едно мое особено виждане по принцип за Тилдите!

~Gery~ каза...

Мацко и тук да кажа, че Зайката е божественярска! Вярвам, че ще остане най-хубавото нещо, което е кръщавано на мен, поне докато се родят внуците ми... (ако ги кръстят на мен де...) :)

Keti каза...

Златитоооо момата французойка (и аз и тук да кажа) вдъхновява - приказна е... Вече освен това си имам и любима твоя "линия" картички:) Уникални сте, ееей... Сега си чакам лилавите зайчовци от теб и и аз започвам да шия едноименните... (като завърша тефтерите, охлювите, пеперудите, слоновете, морковите, ягодките и двете призрачета:))))

Публикуване на коментар

 

Tini tin Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review