петък, 28 октомври 2011 г.

Set

Публикувано от skylife в 3:00 сл.об.

Първо да започна с едно извинение към всички...Понеже съм малко разсеяна и много Флюбена, забравих, че тази седмица Двете елши са на гости при Картичкофурии и по навик нагласих предизвикателството за четвъртък и при Двете елши.

Разбира се Рали забеляза бързо грешката, но се оказа, че май аз съм подвела доста хора от екипа, та се появиха публикациите ни малко по- рано...Е, публикациите са за днес и отново се извинявам за недоразумението...

Сега да ви разкажа за комплекта картички при Картичкофурии...

Всичко започна от двете чармчета, които си купих още април месец. И толкова много ми харесваха, че все се мъчех да ги сложа на някоя картичка, но някак не ми се връзваха едното без другото.

Тогава в главата ми започна да се заражда идеята за картички комплект, но все не им идваше времето.

После трябваше да измисля предизвикателство...и малко егоистично, за да мога да реализирам моята идея (защото и на мен ми трябва понякога нещо да ме побутне, че да започна), реших да ви помъча и вас да правите поне по едно (поне) комплектче. 

И когато предизвикателството беше написано и замислено, трябваше към висулките да прикача по някоя картинка. И ето, че и двамата сърдитковци си намериха точното място.

Ами - май е това. Копчето си намери балтона, че даже и два :-) Очакваме и вашите комплекти :-)
--------------------------------------------------
I have this charms form April. And I really wanted to use then, but I didn't feel like using the one without the other.

And then I started to think about set of cards...And here comes the time to show you this set - I really love those grumpy guys - they are exactly what I imagined for the set.








8 коментара:

Te4eto каза...

Тия двамата са ама толкоз сладки, че няма накъде и въпреки че е много типично обичам тези нюанси на синичко за момченце и розовичко за момиченце. ВръхтЪ ти е сета!

Veselina каза...

Много сладки и нацупени сърдитковци! Картичките са много хубави и интересни, грабват от пръв поглед.

kami_bonbona каза...

Благодарим за интересното предизвикателство тази седмица :) С тези сладури няма как човек да не се вдъхнови.Адски са сладки :)

Miss Emerald каза...

Супер сладки са тези сърдитковци, а ти си ги превъплътила в страхотни картички и за разкош си имат и по една много готина и абсолютно подходяща висулка! И не, няма да ти се сърдим, продължавай да си все така Флюбена, прекрасно чувство е!

Поли каза...

Леле, като ги видях - ми това са децата ми! Мамите вероятно знаят, че това е една много разпространена поза сред децата, която се усвоява в първа, най-късно втора група в детската градина и винаги се придружава с възклицанието "Ъ"!
Браво за картичките - страхотни са!

Биляна каза...

Чармчетата са супер! Струва си да правим комплекти заради тях:)

Dani каза...

Моого много сладки! И аз обичам да пришивам балтони. Имам много копчета, които си чакат своя балтон... Със сигурност не бива да ги разделящ тези сладури. Дано да отидат при близнаци... Пасват си идеално за комплектче. Възхищавам се на идеите ти!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Злати, направо съм изумена! Пиша тук за всичките неща, които съм пропуснала напоследък...повече от месец не съм влизала да разглеждам нищо...Не мога да се нарадвам на котараците ти - толкова са сладки, какви кусури им намираш - давай, стават много добре. А серийните ти картички са възхитителни, веднага си представям как подарявам на моите сръдли-внучките по една такава - тези физиономии са техен патент, скръстването на ръцете също...Много са сладки и ми харесват страшно много!
И да не пропусна и за обиците - суперски са , абе с каквото и да се захванеш, става суперско!
Силна прегръдка и целувки от мен, ще надничам за следващите ....

Публикуване на коментар

 

Tini tin Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review