петък, 21 октомври 2011 г.

Cats and Earrings

Публикувано от skylife в 1:02 сл.об.
Реакции: 
Чудих се дали да ви занимавам с елементарните си изработки на начинаещ, но все пак всички тръгваме от някъде. И дори това някъде да е нулата, все пак си е нещо, нали...

Знам, че след като сте видели котките и другите играчки на Гери, моите ще са като бледо копие, но пък са си мои и си ги харесвам :-)

Освен това ще ви покажа и опитите си в бижутерството... там мисля, че се справих по- зле и от котките...

Както и да е - поне (ако продължа) ще си следя "развитието" тук.

Приятен ден и лека и ползотворна почивка!
-------------------------------------------------
I was wondering whether to occupy you with my beginner-creations, but since everyone starts form somewhere, even if it is the absolute zero...

In compare with my friend's toys, mine are just ridiculous (I don't even mention the professionals), but they are mine and I like them :-)

Besides that, I'll show you my first "struggles" at jewellery-making...they are even worse than cats...

Anyway - at least (if I continue) I'll follow my progress here.

Have a nice day and a great weekend!


Котки/Cats:

Това ми е първият опит...хич не става, а и не седи добре, но поне я украсих и стана прилична. Само да отбележа - това е изобщо първият ми опит да шия на шевна машина.../That's the first try (also - the first attempt with sewing machine)

  
Това е опит номер 2. Пак си има кусури, но съм доста по- доволна./Attempt №2 - not perfect, but definitely better.

И бижутата/ And the jewellery


11 коментара:

Te4eto каза...

И аз ще ти следя развитието :)

Valchen каза...

Мисля, че втората ти котка е направо страхотна - и с това цвете на ухото е голяма кокетка;)

Биляна каза...

Едва ли в блог пространството има по-голям лаик на тема шиене от мен:), но пък мога да кажа, че втората котка е сладур- много симпатично десенче и с това цвете- наистина кокетничи:) А понеже освен от шиене и от направа на бижута не разбирам- за мен недостатъци нямат, ще очаквам следващите ти опити:)

Addii каза...

Втората котка е страхотна,много кокетна !Много ,много е хубава!

Cvety каза...

На мен също ми харесва показано, особено втората котка, разбира се :) Важното е, че влагаш труд и желание, и че всяко следващо е по-добро!

Green-Eyed Girl каза...

Злати ти си шампион в дисциплината "да се забием сами". Как може така да подценяваш труда си?! Котките ти са чудесни и понеже са за гушкане бих ти дала една идейка. Следващият път към пълнежа им добави и 2-3 супени лъжици лавандула. Познай кой ще заспива с 2-3 котки накуп ;)

kami_bonbona каза...

Страхотна идея Вели!
Аз по принцип не обичам котета(защото имам куче вкъщи) но във второто коте се влюбих от пръв поглед :) Адски е сладко!И синичките обеци са ми фавотир.Очаквам още неща.Поздрави!

KalySto каза...

Чудни котки! Аз обаче си падам по обички! Особено сините -леко асиметрични и звънкащи - точно както ги обичам!

Поли каза...

Ох,чакай пак да ги разгледам, за стотен път, очи не мога да откъсна от котките и комплектчето с перличките.

Lionelsa каза...

Второто коте ме плени. Невероятни цветове, а панделката е малко бижу. Продаваш ли го? Питам съвсем сериозно.

Хубаво е да споделяш първите си стъпки в ново наичнание. Аз също искам да се науча да шия, но все още прекалено много ме е страх. Дори не знам от къде да започна и къде мога да намеря материали. Това - да виждам и други като мен, ми вдъхва малко кураж да опитам.

Miss Emerald каза...

Хубаво е, че ни показваш опитите си, защото при второто коте определено се вижда развитие и то в добра насока! И мен като другите момичета то ме плени с десена и кокетната джуфка, но пък на първото си използвала една от любимите ми панделки, която обаче все още не съм използвала... Ей така седи и си чака прозрението ми за нея! Първите ти опити в бижутерството на мен ми допаднаха много! Толкова да харесвам такъв тип обици, но на мен не ми стояяяят добреее! За това ще се наслаждавам на твоите!

Публикуване на коментар

 

Tini tin Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review