четвъртък, 15 април 2010 г.

B-day card

Публикувано от skylife в 11:02 пр.об.
И такаааа, в събота съм на рожден ден. Клубът, в който ходя на танци става на 5 години. Разбира се - ще купим подарък. И макар, че имам доста неща за вършене - предложих да направя картичка...т.е. - казаха ми да си помисля, дали ще направя, а аз трудно отказвам.

Та снощи запретнах ръкави, защото днес трабвя да я дам. Цветът на клуба е жълт, за това основата е жълта. Докато реша какъв да е третият цвят (в случая - "чай" от дистресните мастила - демек кафявото...), измазах и изрязах доста хартийки.

Все пак съм доста горда от постижението си с дистреса. В ставнение със зеленото, това се получи доста добре, поне в моите очи. А и най- накрая пробвах техниката - ембос с безцветна пудра и дистресни мастила.

Съжалявам само, че не сложих и цветята на дунапренчета. Май щеше да изглежда по- добре... Но, човек се учи докато е жив, а в тази област има доста какво още да се понаучи
.

Ами това е - ще се пробвам и в крейзито, за Don't call me flat...

Добрееее, след заслужено получена градивна критика, промених малко картичката... Това е новият вариант.


7 коментара:

Chiges каза...

Тъкмо си помислих, че си набрала скорост и си направила две :D. На мен всъщност и двата варианта ми харесват- все е много нежна.
Изкарайте добре на празника :).

Irena каза...

И двете ми харесват много :)
Весело изкраване на празника!

Irena каза...

Заповядай в моя блог за наградка :)

Ivolina каза...

И на мен ми харесват и двата варианта.
Имаш награда и в моя блог.

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Хубаво се е получило за юбилея на танцовия ти състав! и на мен и двете ми харесват, но като,че ли втората повече! Желая на всички ви много успехи и завоевания! И дано някъде се срещнем на дансинга....ха-ха-ха! весело изкарване! Съжалявам, че няма да се видим днес на фестивала.

Valentina каза...

Ехе и в моя блог имаш награда

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Стига празнува, заповядай за наградка при мен!

Публикуване на коментар

 

Tini tin Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review