петък, 2 април 2010 г.

Who's the cutest of them all...

Публикувано от skylife в 6:29 сл.об.
Реакции: 
И такаааа, днес след "прилично" обикаляне по магазините и запасяване с нужни и ненужни материали, най- накрая се добрах до компютъра, за да ви покажа последното си произведение.

Вчера докато се чудех как да убия оставащото време до края на работния ден, случайно попаднах на картинката на това сладурско коте и веднага реших, че трябва да краси някоя картичка.

Незнайно защо бях решила, че ще е в оранжевата гама и определено - оцветих един оранжев писан, изрязах сърцето в жълто-оранжева хартия...и нищо не ми се получи.


После се сетих, че все пак същият ден получих новите си нещица от Елшите и вътре има хартийки... И макар, че хартийките са доста специфични, в момента в който видях тази ме осени мисълта, че имам подходящ за нея едноцветен, седефен картон. И идеята беше готова...
Много ми се искаше да има някакъв надпис като фон. Омазах почти всичките си големи печати и нищо не стана. Реших да се примиря с повторението на някой малък. И мисля, че избрах подходящият надпис за този малкък сладур.

Ами - това е! Отивам да си разопаковам покупките - хихихихихи.

3 коментара:

Addii каза...

много хубава е станала картичката

Te4eto каза...

Целнала си я в десетката! Как да не му простиш на тоз сладур за забравения рожден ден!

Irena каза...

Прелесна картичка :)

Публикуване на коментар

 

Tini tin Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review