петък, 8 януари 2016 г.

Box makeover

Публикувано от skylife в 10:11 сл.об.
Реакции: 
След като една от сестрите имаше за подарък сребърна лъжичка, нямаше как да не направя една и на другата.

И така - лъжичката беше готова, но разбира се - поради каквито и да е причини, няма начин да изнесеш "легално" една глупава лъжица, защото била от благороден метал.

Теглих им една цветна българска на пощите и всички куриери, и намерихме едно момиче, което си идваше по Коледа и се връщаше след Нова година в Париж...Лъжичката би трябвало (силно се надявам) да е вече на френска земя.

Трябваше да направя кутийка. Този път реших да заложа на лесното и просто позалепих хартии, а отгоре направих трансфер на една скорошна снимка на мама с двете маймуни. Опитах се да докарам напуканият стил на хартията, а роклята на мама много добре ми се върза с цялостната концепция. 

Все още не съм убедена за перличките. Просто реших, че като ще правя нещо с втар стил...някак си бива да има и перлички. Както и да е - не мога да го променя.

И разбира се - вътре трябваше да се направи нещо, за това залепих плюшоподобен плат .Направих и поставчица за лъжичката, отново облечена в "плюш". И тъй като плюшът малко се нищеше...го лакирах. 

Самата лъжичка е с много подробности и резбички - има си и Витлеемска звезда, и стълбичка на живота отзад, пожелание, грозд и някакви листа, абе - яката работа ;-)

Ами - много писане за малко работа.

 

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Tini tin Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review