събота, 23 май 2015 г.

What time is it???

Публикувано от skylife в 10:31 сл.об.
Реакции: 
Ами - обещах ви часовник, нали? Всъщност като го обещах, нямах никаква представа какво ще се получи от часовника, защото имах само дървенийката и толкоз...

После, след едно злополучно ходене на шоколадено изложение в София (опашката беше толкова огромна, че дори аз реших, че не обичам ЧАК толкова много шоколад), ми остана време и в последният момент се включих в една от работилничките на Рали. След това идеята си дойде сама...

По принцип мразя зелено, ама наистина го ненавиждам...психични отклонения от дългогодишни тренировки в зелен екип. Просто този цвят ми е втръснал до болка. И все пак - часовника е зелен, и ми харесва, макар че не е точно моят стил (аз имам ли такъв не знам де, ама все пак...). Да - естествено, че има лъскавичко, дори вече е закачен на стената в кухнята. И стрелките му светят (найс а?).

Май нещо ми тръгна на часовници...спечелих си една безплатна работилница и всичко което правихме там беше подчинено на часовниците и времето...но за това утре, защото сега не мога да снимам и да показвам. Пък и има още малко за доизкусуряване.

И тъй - първи опити в декупаж и другите му производни...Открих още едно нещо в което да си пилея парите...
---------------------------------------------------------------- 
I promised to make at least one more clock and here it is.

I really had no idea what to do with the clock materials I had, but it turned out pretty nice...though it's in green and I really don't like green.

Here are my first steps in decoupage and it's relatives...just one more thing I will buy materials for lol.
1 коментара:

Kat каза...

ееей, ама това със светещите стрелки е много яко. Чуден ти е станал часовника, не знам какво мрънкаш :) за зеленото;

Публикуване на коментар

 

Tini tin Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review