вторник, 14 май 2013 г.

Night lamp

Публикувано от skylife в 8:22 сл.об.
Да видим дали ще успея да ви изненадам... Аз определено се изненадах, че успях да завърша нещо от всичките стотин започнати неща. Защото - да сме честни - аз ходя на работилнички и обикновено съм единствената, която остава с "домашно" за в къщи, просто защото някак не може да направи нещо "като всички останали". Или парцалките не ни харесват, или някой цвят...абе...много неща са отишли на скришно в кутията, защото не са ми харесали, че да ги показвам...или още не са готови (тези последните са доста).

Както и да е де - бях на работилничка за...лампи...Лампата е от вълна. Обикновено се предполага, че трябва да ти е приятно на работилнички. И на мен обикновено ми е...само дето в деня на направата на тази лампа ме болеше толкова много глава, че дори не успях сама да извърша всички дейности по нея...иначе щеше да има доооста повече украса, която определено нямаше да е от вълна...

Та - трябваше да си има повечко копринени кръгчета, обаче изпадаха...така се получи половината чиста, а другата - на кръгчета...Сега ще мога да си я връткам според настроението...
--------------------------------------------------------------
Well - I hope I can surprise you ;-) I definitely manage to surprise myself by actually finishing something on a work-shop. Usually I'm the only one with a "homework" and that's why (of course) I have lots of things at home waiting to be finished.

Anyway - I was on a lamps work-shop. The lamp is made of wool and when I get a night drawer - I'll be able to really enjoy it :-)

 





И разбира се или както обикновено - помощникът е на лице...
----------------------------------------------------------------
And as usual - "the help" is near...



3 коментара:

Te4eto каза...

Е тук ама наистина ме изненада!!!

bairozan каза...

Я, колко е готина, като свети! И иначе, де, но не си я представях, защото за пръв път виждам такава лампа. Светлината изглежда мека и приятна и макар човек да свиква с творенията си вкъщи, от време на време си казва: "Ей, това аз съм го правил" :)

Bo каза...

Ехааа! Много интересна и уникална лампа! Не знаех, че има такива :) Определено ме изненада :)

Публикуване на коментар

 

Tini tin Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review