понеделник, 1 април 2013 г.

Some tapestry and a fairy

Публикувано от skylife в 10:00 пр.об.
Първо ще ви покажа картичката, направена за задачката, която постави Кали. Това беше един чудесен повод да оцветя и последната от феите на Sara Burrier. Със сигурност и отделих повече от час работа. Надявам се това, което аз смятам за 5 елемента за украса да влиза в критериите - сърцето, брадса, пеперудата, камъчетата и перлите. Всъщност - това беше и чудесен повод да използвам една от двете метални пеперуди, които имам от...поне половин година, ако не и от една...
-----------------------------------------------------------
I've finally colored the last Sara Burrier's fairy I have. And I've finally used this metal butterfly I have for almost a year.

 
  








И сега - за новото Забавлятелство. Този месец - нещо различно. "Не-хартиени" проекти. Аз ще покажа нещо, което по принцип е "първата ми любов" - гоблени. Не съм бродирала от ТОЛКОВА много време! И толкова ме успокоява. 

По принцип това са 6 силуета, които правя за подарък на моята приятелка в Париж. Правя този подарък от наистина доста време, но мисля, че ако скоро го завърша ще има повод за подарък. Петият силует е в производство, а шестият, който до сега съм объркала два пъти оставих за най- накрая.

И тъй :-) Сега чакаме от вас, какво ще ни покажете ;-)







Card recipe:


Image: Sara Burrier's Casting Down Imaginations
       Sizzix Bigz Die - Hexagons, 3/4" Sides

Papers: Glitz Design 6x6 - Pretty In Pink
Die cut: Xcut Nesting Dies - Rectangle Parenthesis (Lrg) 2 (4pcs)
Embellishments: Adhesive Pearls (104pcs) - White 
                Papermania Mixed Pearl Brads - Assorted Bright
                Nail Jewelry

 

6 коментара:

Being shMe каза...

Картичката ти е разкошна. Днес въобще розовото е цветът, който ме прави щастлива. А твоята фея толкова щедро раздава обич в прекрасната си одежда и ефирни криле...
За силуетите приеми моите най-дълбоки адмирации. Още сутринта, като ги видях, дълго време не можах да отделя поглед от тях. Грация е думата, която веднага изникна в съзнанието ми. Прекрасен подарък. Голямо браво :)ххх

Te4eto каза...

:-) Айде и аз да се изкажа.
Позагледах оцветяването и ми харесва, ама ти нали знаеш, че аз и по-посредствено бих харесала... щом е оцветяване. Нещо по-открояващо се като цвят ми липсва... ама не е беда.
А пък силуетите се надявам някой ден да ги видя рамкирани, че да им лъсне цялата хубавиня!

vilini каза...

Нежна и ефирна....това е и моята представа за една фея.
Влюбих се в последния силует.

KalySto каза...

Ех, колко е красива! Едва днес имах време да намина и да ти кажа колко нежна и стилна е станала в тези пастелни нюанси! Благодаря ти ,че се включи в моето предизвикателство!
Прегръдки!
Кали

honey_bunny каза...

Чудесна е и феята, и оцветяването, и излъчването на картичката! <3 :) Рамката на картинката ме грабна много! :)
Не мога да повярвам как си успяла да ѝ придадеш толкова изчистен и нежен вид при положение, че си успяла да спазиш всички условия на предизвикателството на Кали. Направо си е постижение! :)))) Поздравления! <3
А за гоблените - хич ме няма в тази област, но което си е хубаво, си е хубаво и без да разбираш много-много от това изкуство. :))))) Супер са!

Judy каза...

Stunning card, and beautiful coloring.

xo

Публикуване на коментар

 

Tini tin Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review