четвъртък, 1 ноември 2012 г.

Cat Christmas

Публикувано от skylife в 10:00 пр.об.
Ето, че дойде и котешкият месец в Мър Мяу. И макар, че аз от три месеца съм с котка по- малко и ми е много мъчно, все пак се радвам на задачки с котки ;-)

Моето произведение е комплект от картичка и кутийка за...ами за каквот искате, но в моя случай съм използвала меденки, защото оригиналната такава беше от меденки.



Обикновено, ако си взема нещо в забавна кутийка, винаги си я запазвам, за да я ползвам за шаблон. Тази обаче е първата, която реално е влязла в употреба.




Задният надпис е направен с това лепило-паста за позлата (черната картичка с рокля от преди 2 поста) и е наръсено с брокат. За сега броката стои...ще видим...


Като цяло, и картичката и кутийката са семпли, но пък са лъскави :-)




Ето и комплекта:



И понеже все пак е месец на котките, а аз си имам една любопитка, която се меси навсякъде...ето и снимачния процес...






Разбира се - целта на всичко са меденките, не нещо друго ;-)

А сега е ваш ред...и ако имате някое чудно "чудовище" от горния вид - аз лично ще се радвам да видя някоя и друга снимка :-)

4 коментара:

Petrа каза...

хахах, как само ме усмихна тази публикация! Първо, всяка сутрин от няколко месеца на сам закусвам същите бисквитки и колко кутии съм изхвърлила :)И второ, тази твоя любопитка е безумно красива! :) Определено ще се включа в предизвикателството! :)

Miss Emerald каза...

Злати, комплекта е страхотен! Мноооого ми хареса! А твоята любопитка е също толкова прекрасна!

Cvety каза...

Направо са си супер, на мен не са ми семпли - чуден комплект и много идеен :) И асистента е за отбелязване - как да му се разсърдиш :)
Поздрави!

Judy каза...

Oh how cute is this!! Love those colors you've beautifully colored with.

:)
Judy

Публикуване на коментар

 

Tini tin Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review