понеделник, 15 октомври 2012 г.

Cards, cards and something else

Публикувано от skylife в 11:41 сл.об.
И такаааа, тази публикация позакъсня с около ден, обаче днес цял ден съм с адското главоболие и преди малко положих телеса пред компа.

И тъй...докато още си спях блажено в топлото легло в събота, съвсем невъзпитано от това ми състояние ме изтръгна Гери. Добре, че повода беше приятен и знаех за него от предния ден, иначе...хммммммм. И такаааа, по работа в София беше дошло нашето трето Забавлятелско другарче - Калина. Аз не я познавах на живо до вчера и много се радвам, че това се случи.

Освен нас двете (искам да кажа моя милост и Гери), на срещата с Калинка-малинка дойдоха и Мила, Нели и другото Гери. За наш късмет - времето си беше супер и през всичките 5 часа, през които изкарахме навън не заваля...изложи се само накрая, но ние така или иначе си тръгвахме.

 
Аз разбира се имам снимков материал, за който май никой не разбра, което пък е още по- добре. Нали не мислите, че просто пихме кафе и обменяхме мисли??? Нееееее, както никой нищо не носеше, така на масата се оказаха акварелни маркери, листи, картинки и какво ли още не.


Все пак срещата освен приятна, беше и много полезна. Всеки научи по някоя от хитринките на другия, а разбира се - най- накрая всички се озовахме в едно от магазинчетата за материали (където ни попитаха дали не сме от някой кръжок).

После лично мен ме обхвана творческа муза, довърших една от картичките и направих още 2.

И така - първата е пак Коледна...още някой ще се сдобие с "единствена по рода си" коледна картичка. И макар, че оцветяването по снежко е минималистично, аз го оцветих 6 пъти. Да бе...ужас ви казвам...кУшмар... Не знам дали сценката се получи много добре, но на мен ми е забавна.




Най- много ме дразни как картона се огъва, след като му залепиш няколко пласта отгоре... Колкото и да ги слагам под дебелите книги на мЪжо, нищо не става...ще го преживея някак си.

На следващата съм ползвала нови за мен материали и техника. Понеже не останах съвсем очарована от лепилото което взех, сега съм си поръчала друго. Като видя как става далаверата и с него, ще споделя мнение, но мисля че ще стане по- добре.


Не вярвах, че някога изобщо ще използвам този печат - рокля, обаче тук си пасна много добре. Знам, че снимките са под всякаква критика...нямам с какво да се оправдая...просто не стават :-(

Последната картичка я приключих снощи. Знам, че е малко сладникава, обаче ми е една от най- любимите - в любимите ми цветове е и стана...ами - съвсем бонбонесто- захаросана хахаха.



Лека и мека, и до нови срещи :-)

5 коментара:

Te4eto каза...

Няколко от най-любимите ми картичко-майсторки събрани на едно място... няма как да не е било хубаво!
Картичките ми харесват :)
Снежко най-много, тази втората ми е трудно да повярвам, че е твоя (ама много ме изненада с нея), а бонбонената си е твоя :)
Целувки!

Ellie каза...

Ехаа, срещата изглежда много приятна, пък явно е била и полезна :) И на мен Снежко ми е фаворит, но останалите също са много красиви.

KalySto каза...

Ах, папарак такъв ;) И за мен срещата беше много забавна и полезна! Радвам се, че се запознахме най-после и очаквам и други поводи за срещи. А снежко си е струвал оцветяването, страхотен е !

Miss Emerald каза...

Ех, не можах да се вместя във времето и да смогна да дойда, но поне ти си успяла да хванеш страхотни моменти от тази невероятна среща! Която виждам и че те е заредила с много творческо вдъхновение и тази ти публикация много приятно, красиво, нежно, снежно, бляскаво и бонбонесто, изобилства от страхотни картички! Определено си е заслужавало буденето!

Judy каза...

Hey Sweetie, Looks like you've been a busy lady too. I've been trying to find the time to make it around to all my buddy's blogs, but the hours seem to go by so fast. Hope you are doing well, and that I'll see you around.

xo
Judy

Публикуване на коментар

 

Tini tin Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review