понеделник, 2 юли 2012 г.

Hippie summer

Публикувано от skylife в 2:48 сл.об.
Ами - да ви ги покажа и тук :-) - нЮщата за Двете елши и Забавлятелството. Малко се изложих тоя месец и не съм ушила нищо, обаче си признавам - главата ми не роди НИКАКВА идея...

Все пак реших да пресъздам Лятната тема с нещо съвсем типично, може би романтично и закачливо...Идеята ми се въртеше отдавна из главата, просто не бях избистрила кои точно картинки ще ползвам. След като И този проблем беше решен - престъпихме към действие...

Разбира се - хартийката не беше достатъчно голяма за рамката, та трябваше да "снаждаме".


Даже този път мога да ви покажа и част от оцветителния процес. Картинката като цяло е размер 8х6 см, та можете да си представите точно колко са големи отделните и части. Реших да пробвам този урок за облачета и макар, че съм на светлинни години назад в оцветяването, в сравнение с това момиче/дама, все пак се получи прилично и съм много дУволЕн индианец.


Та - обяснявам :-) При мен в 99% от случаите оцветяването НЕ се получава от първия път. За това винаги си разпечатвам/напечатвам поне 2 картинки/печатчета, като на едната пробвам разни варианти, а другата ми е "чистичката". Разбира се - в конкретния случай чистичката трябваше да е тази горе в дясно, но поради незабележимо за почти всяко око размазване при връзките на врата на банския на девойката, оцветяването трябваше да започне наново и така - тази картинка стана чернова :-)

Сега - голямо чудене имах и как да скрия снаждането. Имам си аз едни миди и охлювчета, събирани от мУрЙенцИтУ, обаче колкото и да ми се искаше да ги пласирам тук - не се получи подреждането и остават за някой бъдещ проект. Така се сдобихме с малко канапче. Разбирайте - с ново чудене как да поскрием канапчето. И тук мидичките и охлювчетата не помогнаха. Тогава се присетих за онези големи и цветни хавайски цветя, и понеже аз хич си нямам цветенца, които си чакат реда, спретнах едно "храстче".

И тъй - резултата - рамка, която няма никакво друго предназначение, освен да ви напомня за лятото, морето...и още нещо ;-) обаче то остава в тайна. Нали знаете "Каквото стане на морето, си остава на морето!" хахахахаха.

П.С. Да - част от мидичките и охлювчетата виждате пръснати за разкош ;-) 




После, следвайки цветовата комбинация, реших да изпълня още едно отдавна планувано проектче - в случая гривничка, която поради недостиг на 1-2 тъмни камъчета ще се дооправя, но и така ми става (добре, че е верижката).


И последно - проекта за който специално си купих туй печатче. Много, ама много си ми харесва (печатчето). И сигурно ще си го ползвам често и занапред. 

Цветовата комбинация - признавам - не е от най- обичайните. Още повече хич даже не беше замислена така, обаче това се получи. Разбира се - имам какво да измисля по въпроса, защо е направена така, ама предпочитам да съм си честна и да си кажа, че си нямам ни най- малка идея що...Просто ми харесаха цветовете и съчетанието. 

Ми - толкоз!



О да, за да продължа темата от последните няколко поста, "не мога да творя, защото..."


..."служа за възглавничка"

Лека и усмихната седмица!

6 коментара:

KalySto каза...

Страхотни неща! Рамчицата много ми хареса,но най-много ме изкефи последния абзац, че нещата ти са такива защото ами, така си ти харесват :)))И аз съм на този принцип и се радвам,че можем да правим нещо ей така за кеф!Поздрави и усмивки и гушни от мен една котка,че аз тука се разправям с един глупав пудел и своенравността на котките ми липсва:)))

arcadia каза...

Цък, цък - много яка рамчица! (цъкам си с език от голям кеф)

Mila каза...

Ох, толкова са пипнати и трити - разкошни, особенно рамката - много яко ! Последната снимка е върхът !:)

bairozan каза...

Има ли море без флирт? Много закачлив замисъл и изглежда чудесно! Гривната е ефектна, а последната картичка разнежва - действащите лица са много сладки, а цветовете - такива, каквито са :) - весели, лятни. "Спящата красавица" ако и мърка в този момент, е голям кеф!

Lionelsa каза...

Рамакта е просто СТРАХОТНА!!! А обясненията към нея - два пъти повече :-)

Epin Accessories каза...

You life seems so great!~I like your work and your cat.Crimp Beads

Публикуване на коментар

 

Tini tin Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review