понеделник, 4 юни 2012 г.

Fruity and child

Публикувано от skylife в 10:38 пр.об.
Знам, че някои от вас вече са видели нещицата по предизвикателствата, обаче сме се отдали на размествания и ремонтни дейности у нас и хич нямах време да ги публикувам тук.

Да започнем с предизвикателството на Двете елши. Този месец то е на тема "Плодове".

Картичката е с едно момиченце, което е много мило и симпатично. Имам идея да направя картички с всички плодови момиченца на Мо, но тъй като тази идея виси във времето, нищо не ми пречи да си намирам поводи да попълвам колекцията от момиченца, а като му дойде времето - ще изпълним и идеята ;-)



Послее...на един от курсовете за шиене ни показваха как да си шием джобарничета. След това се пробвах да си ушия едно и сама, та така се получи тоз комплект:


И последно - този месец ще ви Забавляваме с детски картички. "Трите прасенца" решиха да използват три феички от един и същ комплект, та да са в тон...Признавам си, че от трите картички, моята най- малко ми сЪ харесва, обаче...карай да върви. Все пак тя отиде за кръщенето на една малка буболечка, така че напълно изпълни предназначението си на детска картичка.



И последно...да ви покажа една от последните причини да не творя много - правим разместване на "работното пространство" в хола. Разбира се - не се вижда бюрото, на което правя картички, но просто останалата "кочинка" е изсипана отгоре му и докато се доподредя не е полезно за здравето да показвам снимки :-)

Разяснявам - след като мъжО сподели, че няма нужда от монитор за неговия компютър, аз завзех и неговото бюро, на което сега стои шевната машина :-) Освен това си седи бюрото с моя копмютър и вече половината хол е работилничка...Добре, че все още има път за излизане на терасата хахахахахаха :-)

За разкош си взехме една маса, която стои в ъгъла и върху нея се кипрят гордо принтера и скенера...така се освободи половината част на едното от бюрата - още място за бАклучки - кееееффффф :-)

Лека и ползотворна седмица от мен и до скоро виждане!



4 коментара:

Te4eto каза...

...и не че не ми знаеш мнението, ама джобарниците (без шареното листо ;D) са ми фаворити... и феята си е много хубава даже... пък за черешите не знам при тез цени от де се сдоби с толкоз много :)

Miss Emerald каза...

Кеф ми е като се появиш, защото обикновено показваш все много и все красиви нещица! Тези джобарничета направо си ми взеха акъла! Картичките пък са прелестни, не знам какво се вглеждаш на втората... Ммм... тези черешки на първата са си направо за изяждане!

bairozan каза...

Черешка е много сладка, а хартиите направо са за изяждане! Джобарниците са супер симпатични, а закачливата феичка изглежда така, сякаш се готви за някоя беля :) По въпроса за работното място - моето изглежда горе-долу така, когато работя и няма никакъв шанс да го оправя в скоро време :(

Cvety каза...

Споделям мнението, че обикновено като се появиш с публикация, има много за гледане и това, което най ме радва, че е разнообразно :) И картичките, и шитите неща са ти много готини и сладки, а това на последната снимка и на мен ми е позната гледка, почти постоянна в моята част на хола :)
Поздрави и приятни почивни дни!

Публикуване на коментар

 

Tini tin Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review