сряда, 1 февруари 2012 г.

The Month of Love

Публикувано от skylife в 10:00 пр.об.
Както казах - малко се позатрих. В последно време почти не съм правила картички, но защо - надявам се да видите следващия месец ;-)

Сега - за този...Определено ми се струва, че той ще е подвластен на любовта и един от любимите ми цветове  - розово.

Започваме подред на номерата. Мър-мяу или мац-писи-писи-пис е със сватбено-любовна тема. А аз пресъздадох буквално онази приказка за копчето и балтона...

Когато бяхме в Париж, си купих едно копче...


То е голямо почти колкото чинийка за чашка за кафе...ама от по- малките. Не ми беше ясно какво ще го правя, само знаех, че мноого ми харесва. 

И като измислихме темата...знаех, кое ще е копчето...И че ще е червено-черно-бяла картичка, нещо което отдавна искам да направя (това от едни перлички, които обаче още не съм ползвала).

После се разрових за картинка. И намерих тази, която освен в червено и черно, не си представях в друго...Пък и нали трябваше да си намеря повод, за да си купя 1-2 от картинките на Krista , които мнооого харесвам.

И така - имахме си картинка...


Освен това, най- накрая използвах машината по предназначение (да - аз си купих шевна машина, за да си шия картичките, а не за да се уча да шия) и уших "кардиограма" хаха.

После - е, няма как да избягаме от цветята, нали? Червените рози са класика в жанра...


За да е любовната тема навсякъде се опитах да наподобя сърце с дръжките на 2 от розичките. Ефектът се вижда само ако се гледа отгоре ;-)


И - ето я моята готова картичка! Много си го харесвам това копче...ама и балтона му харесвам :-)Мился и да я покажа и в предизвикателството на Saturated Canary Challenge - да хвана последния влак ;-).


Сега - да кажем за Двете елши. С новите правила определено имам по- често причина да се пробвам в новите си поприща - шиенето и "бижутерството".

При тях темата пак е любовна...ееех любоооов.

И така - ето скромните ми бижута...Дали някога ще се науча да правя хубави снимки?!


Малко ми е прашасала стойката, а уж я избърсах...

Сега - за шиенето...Туй чудо може и да сте го виждали някъде...И аз го видях...И не само, че го видях, ами даже се излъгах да го ушия...

Сега - да, симпатично е, обаче 80% от него е шито на ръка...Добре де, за какво си взех аз шевна машина...да шия на ръка ли?! Ааааа ма ха!

Както и да е де - 2 дни боцках като ненормална на ръка, че после и букви трябваше да шия, ама поне си припомних малко какво беше това "шиене на гоблен".

Всичко ми е за сефте...И кройката, и цветята...че и сърце ших 3 пъти докато нацеля подходящия за отвора размер...От другите 2 си направих игленик, да не си губя иглите, че те започнаха да стават застрашително много...

Е - това е от мен другарчета! И нека любовта бъде с вас!


17 коментара:

Биляна каза...

Е бива те и в трите поприща:) За картичката-от тези е, дето като ги видиш пропускаш едно вдишване:) Копчето, картинката, розите-прекрасно съчетание! А текстилната ти къщичка е перфектна- невероятно е, че е шита на ръка-аз никога не мога да направя толкова равни бодове и то в една линия:) Поздравления!

Esi каза...

Е, да знаеш как ти се възхищавам. Как успяваш незнам, но според мен и в трите поприща се справяш перфектно. Поздравления!

KalySto каза...

Ох,колко ми хареса картичката с копчето!
И къщичката със сърцето е страхотна!Колкото до шиенето и аз се убедих,че някои неща за да станат е по-добре да си ги пипнеш на ръка.
Аз за да станат снимките на бижута аз съм на максимата "колкото по близък кадър-толкова по добре! Иначе комплектчето е супер елегантно!
Поздравления за всестранния талант от мен!

DSdiva каза...

Копчето, копчетооо... с любим вектор-арт мотив е то!
Много ми харесва и игленика!!! Абсолютно, тотално сладуски е!

kami_bonbona каза...

Много е романтично днес тук ммм...Картичката ме грабна веднага, не- даже на секундата! Комплекта с бижутата е прекрасен, а за къщичката просто нямам думи..великолепие! Зареди ме със страхотно и романтично настроение за цял месец.Поздрави!

Lionelsa каза...

Веднага щом видях новите ти произведения, побързах да дойда, че да прочета повече ид а те похваля.
Влюбих се в копчето на картичката от пръв поглед.Мислех, че си го направила сама и тайничко се надявах да ни просветлиш как:-)
А къщичаката е невероятна. Поздравления за търпението да минеш толкова много на ръка!

bairozan каза...

Мно-о-ого силна серия! И трите неща са невероятни - копчето е бижу само по себе си, но около него си създала страхотен сюжет. Комплектът бижута е много стилен, в същото време раздвижен, а сладурската "сърдечна" къщичка - много гостоприемна!

isi каза...

Еееее страшна си !!Страхотни идеи ,всичко е прелестно -нямам думи -ти си ФЕЯ!!!

Cvety каза...

Страхотни три вдъхновяващи красоти - копчето е уникално, как да не си го купиш просто така? Картичката е много интересна, оригинална и красива, не само заради него :) Бижутата са просто мечта, а къщичката веднага си я запаметих - просто за идея или вдъхновение, не за плагиатство :)
Аз също се сдобих скоро с машина точно заради картичките, но вече и меракът към истинско шиене става заплашително голям... ще видим :)
Жерлая ти успех с последния влак!

Miss Emerald каза...

Позагубиш се, позагубиш се и след това ни заливаш с вълна от красота и увлекателно написана публикация! И аз започвам по ред на номерата:
- картичката, пардон балтона за копчето, е просто невероятно произведение, в което си вмъкнала много заигравки и много ме плени кардиограмата, жестоко попадение просто
- комплекта бижута също е страхотен, каквото и да говориш за способностите си в бижутерството
- къщичката пък просто е невероятна, с толкова привличащи цветове, а с шиенето си се справила повече от блестящо, да не говорим, че е толкова сладурска, че се размечтах

Green-Eyed Girl каза...

Много готино! Всичко си направила с много любов :)

Addii каза...

Картичката,копчето,бижутата всичко е много красиво ,но в този игленик направо се влюбих..толкова е хубав!

Loopylou. каза...

oh I love them all!!!
your card is beautiful and i love the red,white and black
thankyou for sharing it with us over on the sc challenge blog
hugs Lou xxx

Svetla * каза...

Невероятно красива картичка ! И бижутата са прекрасни , а къщичката със сърчице е невероятно сладка ! Всичко , което си направила ми хареса много :)

Valchen каза...

Превъзходно е всичко - и картичката, и къщичката, и бижутата! Много хубаво си боцкала, макар и на ръка!

Hristovica каза...

От къде го черпиш това вдъхновение? Нещата ти са страхотни, но този път направо съм влюбена в едно от тях...висулката за врата, венче или както се води. Просто е божествено!!!Всичко в него ми харесва...цветовете,платовете,формичката му...абе всичкооо...Супер си!

BEARKIS каза...

Определено копчето,а след това и другите неща ме втурват към творене...Ще си позволя да направя нещо за теб,то ще се покаже...С тези чудесии всеки е welcome тук,а на теб-браво!!!

Публикуване на коментар

 

Tini tin Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review