неделя, 22 януари 2012 г.

Happy Birthday to me

Публикувано от skylife в 10:40 пр.об.
Ето, че дойде деня Х. За тази година. Защо е само веднъж??? Много жалко...

Не мисля да правя равносметки, че до сега правих кюфтета...миниатюрни...кошмар...Просто имам рожден ден...Пореден и надявам се, че няма да е последен...

Нищо интересно не се случи през тази една година, а в същото време се случиха толкова интересни неща...Започнах да шия на машина - мечта от детските ми години, когато исках да шия дрехи на куклите. Продължавам да искам да шия дрехи на куклите...и да имам кукли...цели 3 :-) Това не включва камарата плюшковци, които поради липса на място съм напъпкала в гардероба.

Вчера получих две картички за рожденния си ден. Мноооого се изкефих. Мнооого благодаря на момичетата...благодаря изобщо на всики, че ви има, че се отбивате понякога да ми четете "простотиите" и че всички сте тилкова мили :-)

Какво друго - започнаха първите ми опити и в бижуто-правенето...Май ще се окаже, че шиенето ми се отдава повече хаха. Толкоз!

Гуш и чао!

25 коментара:

kenli каза...

Честит рожден ден! Колкото са кюфтетата, които си направила, май толкова са и талантите ти....Всъщност казват, че един талант не идва никога сам, така че продължавай в същия дух да се самообогатяваш, защото не се знае .....може да намериш поприще, в което да станеш и световно известна! Бъди здрава и никога не изгубвай детското в себе си! Поздрави!

Green-Eyed Girl каза...

Айде и тук - да ти е честит празника! Много подаръци и незабравими емоции ти пожелавам днес, утре и до следващия рожден ден!

BEARKIS каза...

Честит рожден ден!Продължавай бодро напред с талантите,а аз на "простотиите "ти се кефя!!!!Пий едно и от мен!!!

Handmade_by_MaDe каза...

Честит рожден ден,Злати!Много здраве,късмет и усмивки!Вдъхновение и удовлетворение за и от всичко,с което се "нарамиш" :)...Довечера и наздраве от мен!

Маги каза...

Честит рожден ден! Здраве,щастие и само положителни емоции!Весел празник! :)

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Честит рожден ден, Злати! Да си жива и здрава, мила - от това по-важно няма, а пък и от това зависи дали ще имаш възможност за любимите си хора, занимания и интереси....Та....от сърце ти го желая, всичко останало ти си способна да си го нагласиш по най-прекрасния за теб начин! Много емоции и хубави моменти, много усмихнати бъдещи дни и години, много свободно време - лелееее ...това никога не е достатъчно!
Силна прегръдка и целувки!

KalySto каза...

Честит рожден ден, Злати! Много здраве, късмет и успехи! Пожелавам ти удоволетворвние от всичко,което правиш не зависимо дали са картички,бижута или кюфтета ;) Интересна и позитивна да е и следващата година до деня Х, аз често ще се отбивам тук за компания!

Dani каза...

Честит рожден ден, Злати, и от мен! Да си здрава, да си все засмяна, да си много щастлива и да ти се отварят всички врати, на които почукаш! Да намериш своето местенце в правенето на бижута и да ти доставя удоволствие всяко ново начинание! Много ме зареждаш с невероятно красивите си творения. Не спирай да ги споделяш с нас!

Katya Kovacheva каза...

Честит рожден ден и от мен! Много здраве, щастливи емоции, любов, незабравими моменти и весели усмивки ти желая в периода до следващирожден ден :) Не спирай да се усмихваш и да твориш!

Neli каза...

Честит Рожден ден! Много здраве, щастие и късмет! Да се множат успехите и да не стихва вдъхновението ти!

Te4eto каза...

Ми айде, хепи да е! Целувам те!!!

Пъстър свят каза...

Честит Рожден ден, Злати!
От все сърце ти пожелавам да си здрава и засмяна и с добри приятели заобиколена! Весел празник!!!

Nelly's handmade каза...

Злати, Честит Рожден Ден... пожелавам ти много здраве, повече интересни мигове, повече щастливи дни, месеци,години! Пожелавам ти много вдъхновение и в картичкоправенето и в шиенето и в бижутоправенето... Весело празнуване и НАЗДРАВЕ! :о)

isi каза...

Честит рожден ден и от мен и нека щастие огрява пътя ти към...прекрасните творения и успехи ..ти си истинска ,естествена и много ценена от всички нас..цун и гун..

Mila каза...

Честит рожден ден, Злати !
Бъди здрава, усмихната и креативна :)
Много успехи в новите начинания !

Силва каза...

Честит празник! Бъди здрава, щастлива и наздраве :)

Deni каза...

Честит рожден ден!Здраве,щастие и късмет ти желая,Само хубави емоции да те преследват!Весел празник и наздраве! Пожелавам ти винаги да изпитваш удоволетворвние от всичко,което правиш !

kami_bonbona каза...

Честит празник и от мен :) Желая ти здраве и само хубави мигове.Минавам от тук с удоволствие..Весело изкарване!

Rali каза...

Злати, Честит Рожден Ден и от мен! Пожелавам ти всички неприятности да останат зад гърба ти и занапред да ти се случват само прекрасни положителни и радостни неща! Нека никога да не стихва творческото ти вдъхновение и да си винаги толкова прекрасен човек! Голяма прегръдка от мен!

Lionelsa каза...

Честит рожден ден! Неспирно вдъхновение за всичките ти таланти!И нека догодина по това време да има куп интернесни неща, за които да ни споделиш :-)

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен, Злати!
Искрено се радвам,че познавам една такава талантлива и неуморна картичкофурия, която с всеки изминал ден прибавя към колекцията си от красиви творения и нови таланти !
Все така позитивна, креативна, талантлива и много, много усмихната !!! Пожелавам ти здраве и достатъчно време за всичко с което решиш да се захванеш през следващата година. НАЗДРАВЕ!

Miss Emerald каза...

Злати, честит рожден ден! Продължавай да ни радваш с талантите си, с творбите си, с публикациите, които винаги носят голяма доза позитивизъм и някак си човек ги чете и му става едно такова леко на душичката! Наздраве и нека да мога да ти го казвам още поне 50 години на този ден!

Dani каза...

Здраве и късмет, Злати!
На патерици, но не,защото съм те забравила, а защото не си видях по-горе коментара, който оставих на 22 :(....
Много усмивки през идната година, да събереш много прегръдки от приятели, да направиш повече добрини и да ти се върнат умножени по 100!

Esi каза...

Честит рожден ден на патерици, Злати! Желая ти много здраве и щастие!

Bo каза...

Аз съм пропуснала събитието...
Честит на голеееми патерици! Да си здрава, все така креативна и да имаш достатъчно време за всичките си проекти! И талантите ти да се множат!

Публикуване на коментар

 

Tini tin Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review