четвъртък, 22 септември 2011 г.

Sweet challenge

Публикувано от skylife в 12:00 сл.об.
Ех, да си дойдем на думата... Най- накрая някой да ни предизвика да правим нещо сладичко... И добре, че е Светлето, макар че като я гледам - никак не изглежда на любител на сладкото...за разлика от мен ;-)

Сега - ще питате, защо "най-накрая"? А може и да не питате, защото то се подразбира. Аз съм голяяяям любител на сладкото, но съм "ограничен" любител - обичам само шоколадов сладолед, млечен и бял шоколад, някой и друг вид ФаФли и кроасани. Е - и торти обичам де, а също така и кексове, но не колкото сладолед. И макар "ограничено" да харесвам само шоколадов сладолед, то обичам да го консумирам в неограничени количества. Дори и зимата, когато е толкова студено, че (ако го ям навън), ръката ми замръзва, но аз стоически "си ближа сладоледа" или в къщи, където към края на еднолитровата (а по някога и повече) кутия сладолед, започвам да кашлям неистово, а често след това ме боли и гърло,

Е - сега като си признах, трябва да си призная и че картичката ми НЕ е със сладолед (макар, че можеше). И не е, защото все пак трябва да ползвам всички картинки, които имам, а единственото момиченце със сладолед в ръка, вече съм го ползвала (миналото лято).

Като цяло, благодарна съм, че изобщо успях да направя картичка. Защото всъщност - ако всичко е ОК, в момента аз съм в отпуска и този пост е насрочен автоматично. Та - тъй като съм в отпуска, все пак трябваше да направя картичките малко по- рано от обичайното. И всичко щеше да е чудесно, ако не ми се развали компютъра. Ама се развали ужасно...и 4-5 дни нямах компютър. А от лаптопа не може да се принтира и освен това всички картинки са си на стационарния компютър. 

И така - примолих се на Гери да ми даде някоя картинка с кифла, мъфин или с каквото и да е там. Разбрахме се коя ще е картинката, но по пътя мен ме осени гениалната идея коя картинка искам да ползвам за картичката, но разбира се - тя не беше тази, която се разбрахме да получа.

Все пак установих че някои хора имат повече мозък от мен и всъщност Гери ми даде няколко картинки, сред които и тази, която ми трябваше.

Ох, голямо обяснение. Още малко може ли??? Цветовата комбинация е малко необичайна, но просто тези хартии още не ги бях ползвала, а ги харесвам ужасно много. Да - освен шоколадов сладолед, ужасно много обичам лъскави хартийки. А и какво е Коледа без малко брокат...и елфи със захарни пръчки...и подаръци...

Хайде - оставям ви вече! Желая ви творчески вдъхновения, много усмивки и слънчеви почивни дни!





7 коментара:

Denise каза...

This is such a sweet card. Love the cute image and the little presents at the bottom.
Hugs
Denise xx

~Gery~ каза...

От кога го смени тоя тапет тука? Мноо е як! :)
А за картичката ти казах, че вече ми е една от любимите ти коледни картички! :)

Green-Eyed Girl каза...

Много сладко джудженце, а картичката е станала един път - малко захар, малко ванилия, канела... Добре си наброкатила и напухила :) Аз лично си имам друг сладък фаворит от печатите на Мо - момиченцето с огромния захарен памук.

Donna каза...

Beautiful card, I love that orange. hugs Donna x

Star каза...

Oh, this is just adorable!! I love the colors, and your coloring is fabulous.

I really look forward to working with you and getting to know you over at DDSB! =D

xx Star

tellana каза...

What a lovely card this is! I'm looking forward to me working with you and all other talented ladies in DDSB challenges

Bettina L. каза...

This is adorable;) Love your colouring. Looking forward to be working with you and the other talented ladies over at DDSC;) Hugs Bettina

Публикуване на коментар

 

Tini tin Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review