петък, 30 септември 2011 г.

No image/stamp

Публикувано от skylife в 12:00 сл.об.
Здравейте приятели. Днес е петък, края на месеца е, което автоматично означава, че е ред на Двете елши да задават предизвикателство при Картичкофутии.

Като се замисля, Гери е много, ама много готин човек, обаче как все успява да ме затрудни с тези нейни предизвикателства...За небесните неща бяхме стигнали почти до "развод", а сегашното предизвикателство за картичка без напечатана/ изпринтирана картинка или надпис направо ме хвърли в размисъл.

И пак добре, че беше тя, иначе нямаше да измисля нищо. Защо...ами защото в една от поръчките, които си направила, вместо да и изпратят два различни листа с чипбордове и изпратили два еднакви. И така - хоп, сдобих се с едни много сладурски, но доста големи чипбордове.

Да - една част от тях се кипрят гордо на картичката с небесни неща. Една част са тук...и ако продължава така, останалите ще отидат за следващото и предизвикателство...

Нали знаете онази поговорка, че когато ученикът е готов, учителя сам ще се появи. Е - в моя случай беше - времето за картичката дойде и модела сам се появи. В главата ми тъкмо беше започнала да се заражда някаква идея, когато се натъкнах на този блог и по- конкретно на това уроче. И тъй като не бях виждала модела до сега, трябваше да се пробва веднага.

Мислех да използвам едни еленчета, но както казах - чипбордите са въз големички, за това избрах тези пилчоци. Може би комбинацията от перли и лъскави пилета не е най- удачната, а и отзад не съм разкрасявала картичката по никакъв начин (за което се извинявам), но това се получи.

И тъй - аз отивам да правя лютеница, с надеждата да не ми се налага да вися само аз на чушкопека, а вие се залавяйте с далеч по- приятното занимание да картичкоправите.

Усмивки!!!







7 коментара:

Denise каза...

Wow - this is a gorgeous creation.
Hugs
Denise xx

Lionelsa каза...

Невероятна кройка има твойта картичка. Харесва ми много и цветовата комбинация :-)

Creative каза...

Сега вместо Wow ще ползвам чисто българското Аууууу - страхотна картичка, Злати! И тъй като за първи път виждам такава имаш и едно голямо WOW от мен :)
И една малка вметчица :))) - обичам сташно много шоколад в неограничени количества, но пък за сметка на това много рядко ми се случва да имам желание да го погълна :))) Но пък шоколадова торта не отказвам никога :)))

tellana каза...

I have never seen such card before! this is just stunning.

Te4eto каза...

Дърва и тук да кава, че тази картичка много, ама много ми харесва!
И честит празник!

Te4eto каза...

хаха не дърВа, а дърЖа :-)

Green-Eyed Girl каза...

Честит празник, Злати! Не знам как си докарала лютеницата, обаче ако е толкова добра, колкото картичката ти за предизвикателството, да знаеш, че утре сме у вас :) Майтапя се! Много оригинална хрумка за картичка "прегърни ме". Поздравления!

Публикуване на коментар

 

Tini tin Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review